Lol Cafe Nedir? Neden Kostümler Ücretsiz?

 League of Legends çok köklü bir geçmişe dayanıyor. Pek çok oyuncu geldi geçti, pek çok kupa kaldırıldı. Oyunda pek çok değişiklik yapıldı belki eskisi gibi değil ve eskiler geri dönmeyecek belki ama oyunun hissiyatı aynı hatta birlikte oynamanın keyfi çok daha iyi eskiden bireysel oyun yapma ön plandayken artık birlikte hareket ederek çok daha stratejik adeta satranç gibi çok daha iyi oyunlar oynamak mümkün eskiden mümkün  olmayan pek çok şey var aslında bu değişiklikler hepimiz için çok daha iyi oluyor diğer oyunlardan ziyade lol hep kendini geliştiren ve bunu yaparken oyuncu kitlesine zarar vermeyen bir oyun. 

Türkiye sunucusu kurulmadan önce eskilerin de bildiği üzere yabancı serverdan oynanıyordu pek çok zorluk yaşandı ama sonrasında Türkiye sunucusu kuruldu ve herkes rahatladı. Bir bakmışız ki o zamandan bu yana uzunca bir 10 yıl geçmiş ve nice senelere diyelim ve bunu hep birlikte kutlayalım. Çünkü Riot'un sizlere büyük bir sürprizi var! Her şampiyonda bir kostüm ücretsiz, evet yanlış duymadınız.  

Lol Cafe Nedir? Etkinlik Ne?

Lol Cafe ile 160 kostüm ve 65 şampiyon ücretsiz olarak sizlerin huzuruna sunuluyor. Oyunda şampiyonunuzu seçtikten sonra ücretsiz kostümü seçmeyi unutmayın! Acele edin ve bu kutlamanın keyfini çıkarın.

Ne Zamana Kadar Geçerli?

18 Eylül'e kadar geçerli.

Getting Info...

1 yorum

  1. Tr serveri için çok değerli bir etkinlik umarım herkes çok eğlenir.
Cookie Consent
We serve cookies on this site to analyze traffic, remember your preferences, and optimize your experience.
Oops!
It seems there is something wrong with your internet connection. Please connect to the internet and start browsing again.
AdBlock Detected!
We have detected that you are using adblocking plugin in your browser.
The revenue we earn by the advertisements is used to manage this website, we request you to whitelist our website in your adblocking plugin.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.